Loading...

Rólam

Sebők Viktor vagyok, tervezőgrafikus. A Szegedi Tudományegyetem képi ábrázolás szakos, festő/grafikus hallgatójaként diplomáztam. 2009 óta dolgozom reklámgrafikai területen, 2017-től szabadúszóként.

Folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy a lehető legváltozatosabb projekteken dolgozzak és segítsem az adott terméket vagy szolgáltatást egy piaci szinten versenyképes vizuális irányvonal kialakításában.

“A tökéletes design nem az amihez már nem tudunk hozzáadni, hanem az, amiből már nem lehet elvenni“
Antonie de Saint-Exupéry

A tervezés számomra nem merül ki a grafikai kivitelezésben. Kiemelten fontosnak tartom, hogy a grafika nem állhat önmagában, nem lehet öncélú. Azért, hogy a formai megjelenésnek értelme és célja legyen, szükség van a jól felépített, fókuszált tartalomra is.

Ezért amikor egy ügyfelmmel elkezdjük a közös munkát, minden esetben felmérem a szolgáltatás/termék célcsoportját, piaci helyzetét és azt, hogy milyen igényt elégít ki? Csak ezt követően kezdődhet a grafikai tervezés folyamata. Az általam készített grafikai terveknél igyekszem a minimalizmusra törekedni. Csak annyi objektumot, színt, formát használok fel amennyi szükséges az üzenet közvetítéséhez. Tehát a cél az, hogy a lehető legkevesebb vizuális eszközzel a lehető legtöbbet mondjon el az adott grafika.

Ha kíváncsi vagy hogyan épül fel a branding és a grafikai tervezés folyamata akkor kattints IDE. Amennyiben ezen kívül még kérdésed lenne, keress nyugodtan  elérhetőségeim bármelyikén.

Kapcsolatfelvétel