Loading...

“A tökéletes design nem az amihez már nem tudunk hozzáadni, hanem az,
amiből már nem lehet elvenni“
Antonie de Saint-Exupéry

Sebők Viktor vagyok, tervezőgrafikus. A Szegedi Tudományegyetem képi ábrázolás szakos, festő/grafikus hallgatójaként diplomáztam.
2009 óta dolgozom reklámgrafikai területen, 2017-től szabadúszóként.

Folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy a lehető legváltozatosabb projekteken dolgozzak és segítsem az adott terméket, szolgáltatást vagy céget egy piaci szinten versenyképes vizuális irányvonal kialakításában.

A tervezés számomra formák, alakzatok és viszonyrendszerek összessége. Rendkívül fontosnak tartom, hogy az adott grafika önmagával minden körülmények között konzisztens maradjon. Minden logónak, arculatnak, kiadványnak, dekorációs elemnek megvan a maga szabályrendszere. Semmi nem lehet ott „csak úgy”. Emellett ha ügyfeleimtől szabadkezet kapok a tervezés során, akkor igyekszem minimalizmusra törekedni. Csak annyi objektumot, színt, formát használok fel amennyi szükséges az üzenet közvetítéséhez. Tehát a cél az, hogy a lehető legkevesebb vizuális eszközzel a lehető legtöbbet mondjon el az adott grafika.

Ha kíváncsi hogyan épül fel a kreatív grafikai tervezés folyamata akkor kattintson IDE. Amennyiben ezen kívül még kérdése lenne, keressen nyugodtan  elérhetőségeim bármelyikén.