Loading...

Árak

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁS

A kreatív grafikai tervezés egy személyre szabott, szubjektív és emocionális alapokon nyugvó folyamat. A kulcs momentuma pedig az empátia. Tehát minél jobban sikerül belehelyeződnöm abba a szemléletmódba amit Ön az ügyfelei felé közvetíteni szeretne, annál jobb tervek születhetnek majd.

Ezért egy olyan komplex szolgáltatást kínálok, ami kiemelkedik a termelő jellegű tevékenységek közül. Ennek jegyében a tervezési feladatok megkezdése előtt konzultációra is lehetőség van személyesen vagy telefonon keresztül. Itt átbeszélhetjük vállalkozása jellegét, jelenét és jövőbeni terveit. Emellett pedig nyomdatechnikai megoldásokban is tudok lehetőségeket felvázolni amennyiben azt az arculat vagy feladat jellege megkívánja.

Lent megtekintheti néhány népszerű csomagajánlatomat. Ezek elsősorban csak iránymutatásként szolgálnak és igény szerint testreszabhatóak. Egyéb grafikai tervezéshez tartozó árajánlatért és a részletekért küldjön üzenetet a grafika@viktorsebok.com e-mail címre.

A CSOMAGAJÁNLATOKON FELÜL

A lenti csomagajánlatokon felül foglalkozom egyéb grafikai anyagok tervezésével is. A teljesség igénye nélkül: szórólap, plakát, molinó, bemutatkozó kiadványok, autó dekoráció, újsághirdetés, csomagolás tervezés, bannerek és sok más egyéb.

Azonban a kreatív tervezés egy sokkal összetettebb folyamat annál, minthogy mindezekre egységes csomagajánlatokat tudjak kialakítani. Ezért az egyedi igények árkalkulációjánál a 9000 Ft/ megkezdett munkaóra díj a mérvadó.

LOGÓ


1 logó koncepció kivitelezése


2 munkaóra az esetleges módosításokra


1 óra konzultáció és tanácsadás


látványtervek


komplex grafikai csomag


100 000 Ft-tól

ARCULAT


logó


névjegykártya


levélpapír, email aláírás


közösségi média grafikai elemek


látványtervek


200 000 Ft-tól

WEBDESIGN


1 óra konzultáció és tanácsadás


1 kreatív webdesign koncepció


mobil és asztali felület


kattintható prototípus


grafikai csomag


200 000 Ft-tól

Kapcsolatfelvétel